Toilet vernieuwen of verbouwen

Bij een nieuwe toilet of het renoveren van een ruimte speelt het formaat, de kleur, de vorm en het materiaal van wand- en vloertegels een belangrijke rol bij het bepalen van de sfeer. Noldus afbouw is inzetbaar voor het zetten van vloer- en wandtegels van toiletten.
U kunt natuurlijk er voor kiezen om je bestaande wc-pot te vervangen door een nieuwe wc-pot. De gestucte wanden en plafond te voorzien van een frisse kleur. Eventueel nieuwe toilet tegels? Wel of niet plaatsen van een fonteintje.
Maar als u kies voor een complete toilet renovatie ook dan zit u goed bij Noldus Afbouw en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van sanitair en garanderen de hoogste kwaliteit en professionaliteit.

Wandtegels

Wandtegels zijn er talloze stijlen, kleuren, vormen en formaten. Kiest u voor een moderne witte tegel van een groot formaat of toch liever een kleinere tegel met een wandstrook? Of wat dacht u van hippe patchwork tegels, voor een unieke eigentijdse look. Er is vandaag de dag zoveel mogelijk met tegels als wandbekleding. Wij helpen u graag met het ontwerp van uw nieuwe ruimte en weten precies welke tegel past bij uw woonwensen

Moterschip badkamer toilet hoek

Vloertegels

Het is belangrijk om de juiste soort vloertegels te kiezen. Vloertegels bepalen in hoge mate de stijl van uw woonkamer of een andere ruimte. Ze kunnen een ruimte groter laten lijken of juist kleiner. Ook is het belangrijk dat u vloertegels kiest die passen bij uw inrichting en meubilair. En aan de eisen waaraan de tegels moeten voldoen. Zijn de vloertegels bedoeld voor natte of droge ruimtes, worden ze zwaar belast en moeten ze bestendig zijn voor vloerverwarming

Merken tegels waar wij mee werken.