Badkamer van hoge kwaliteit

Afhankelijk van uw keuzes en de staat van uw bestaande badkamer duurt een badkamerverbouwing of nieuw te bouwen badkamer 2 tot 3 weken.

Elke nieuwe badkamer moet worden gebouwd ook als het gaat over renoveren en of opknappen.
Je kunt niet zomaar even een douche, toilet en een ligbad neerzetten. Daar gaat een heel proces aan vooraf.
Maar hoe doet u dit? Hoe en waar monteert u een nieuwe douche en hoe zorgt u voor een werkende kraan?
Bij badkamer of het renoveren van een ruimte speelt het formaat, de kleur, de vorm en het materiaal van wand- en vloertegels een belangrijke rol bij het bepalen van de sfeer.
Als u uw badkamer opnieuw wilt inrichten, is het toch verstandig hier goed over na te denken.

kosten en offerte

Het geven van een indicatie voor de verbouwing van een badkamer is ontzettend lastig. Dit is namelijk afhankelijk van wat er precies moet gebeuren, hoe groot is de badkamer, voor welke materialen kiest u en moeten er wel of geen leidingen verlegd worden. Een grote kostenpost waar veel mensen voor kiezen is bijvoorbeeld ook de aanleg van vloerverwarming.aan de verbouwing, verplaatsing of reparatie van uw badkamer, komen we bij u langs voor een inventarisatie ten behoeve van de offerte. Tijdens dit bezoek bespreken we ook uitvoerig uw wensen en ideeën en geven u waar nodig vakkundig advies. 

Voor het uitzoeken van tegels & sanitair kunt u terecht in de showroom van Bouwcenter Zwijndrecht. Zij leveren merken van goede en degelijke kwaliteit. Tevens werken zij dan ook een 3D tekening voor u uit. Maar u bent niet gebonden aan onze leverancier. U bent vrij om u tegels & sanitair elders uit te zoeken en aan te schaffen.

Zo werkt de 3D ontwerp tool

Het ontwerpen van jouw droombadkamer wordt wel héél gemakkelijk met de 3D tool. Je tekent moeiteloos jouw eigen ruimte in, inclusief aanwezige deuren en ramen. Op de centimeter nauwkeurig. Deze kun je vervolgens naar wens inrichten, van bad- en douchecombinatie tot wastafel, designradiator en bijpassende wand- en vloertegels. Het is alleen een kwestie van het gewenste interieur selecteren. Simpel.

Ontwerp nu jouw droombadkamer met de 3D ontwerp tool aangeboden door bouwcenter Zwijndrecht!